СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧА ВИЩОГО ВІЙСЬКОВОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ: ОСНОВНІ СТРУКТУРНІ СКЛАДОВІ - Богунов, С.; Мітягін, О.; Казак, І. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
У статті розглянуто поняття «педагогічна майстерність» та визначені складові структури педагогічної майстерності викладача вищого віськового навчального закладу. Проведено аналіз особливостей складових педагогічної майстерності та важливості кожної з них для процесу підготовки курсантів (слухачів) у вищих військових навчальних закладах.