ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ВИРІШЕННЯ ДЕЯКИХ ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ПОЗА АД’ЮНКТУРОЮ - Капосльоз, Г.; Корецький, А.; Кузьмич, І. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
У статті представлено варіант організації підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії поза ад’юнктурою у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ) та наукових установах (НУ) Збройних Сил України, а саме:визначено вимоги яким мають відповідати кандидати на здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії поза ад’юнктурою; розроблено правила та процедури їх прикріплення до ВВНЗ (НУ); представлено можливий порядок виконання освітньо-наукової програми та навчального плану ВВНЗ (НУ).