ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ІНТЕРЕСАХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Капосльоз, Г. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
У статті визначено деякі проблемні питання організації наукових досліджень для забезпечення освітньої діяльності вищого військового навчального закладу та функціонування органів управління військовою освітою України. Проведено диференціацію недоліків існуючої моделі організації наукових досліджень за групами проблемних питань: нормативно-правового регулювання відносини у процесі організації наукових досліджень в інтересах військової освіти України; науково-методичного забезпечення організації наукових досліджень в інтересах військової освіти України; управління (замовлення, організації, приймання, впровадження) науковими дослідженнями в інтересах військової освіти України; ресурсного забезпечення наукових досліджень в інтересах військової освіти України.