АНАЛІЗ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ СТАНДАРТИЗОВАНИХ МОВНИХ ТЕСТІВ НА ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ВОЛОДІННЯ ІНОЗЕМНОЮ МОВОЮ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ НАТО СТАНАГ 6001 - Проноза, Дар’я (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2022)
В статті висвітлюється методика аналізу тестових завдань стандартизованих мовних тестів на визначення рівня володіння іноземною мовою, а саме визначення складності, індексу дискримінації тестового завдання та ефективності дистракторів. Аналіз дозволяє оцінити внесок кожного тестового завдання і якість тесту в цілому та вдосконалити їх.