ПІДХІД ДО СТВОРЕННЯ І ЗАСТОСУВАННЯ КЕЙС-МЕТОДУ ПРИ ВИВЧЕННІ ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Дерев’янчук, А. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
Висвітлюється сутність застосування методу «Case-study», як інтерактивної форми навчання студентів військово-технічним дисциплінам з метою підвищення рівня якості викладання дисципліни «Будова та експлуатація артилерійського озброєння». Надаються етапи створення кейсів, їх зміст та методика проведення занять.