КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ І РІВНІ ОЦІНЮВАННЯ РОЗВИТКУ ПСИХОФІЗИЧНОЇ ВИТРИВАЛОСТІ МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІОНАЛІВ ВІЙСЬКОВОГО УПРАВЛІННЯ - Костів, С. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
У даному дослідженні здійснено аналіз наукових праць щодо визначення критеріїв, показників і рівнів оцінювання розвитку психофізичної витривалості майбутніх професіоналів військового управління, узагальнено інформацію, що отримано з наукових і літературних джерел. Використано методи систематизації та обґрунтування критеріїв, показників і рівнів оцінювання розвиненості психофізичної витривалості майбутніх професіоналів військового управління. Наукова новизна полягає у тому, що вперше визначено та обґрунтовано критерії, показники й рівні оцінювання розвитку майбутніх професіоналів військового управління. Визначення методики дослідження розвитку психофізичної витривалості майбутніх професіоналів військового управління сприятиме перспективі подальших наукових досліджень.