ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ В АД’ЮНКТУРІ ВІЙСЬКОВОГО ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Колесник, В.; Серветник, Р. (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2019)
У статті окреслено теоретичні основи моделювання професійної діяльності здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та можливі шляхи їх впровадження при організації підготовки ад’юнктури у вищих військових закладах вищої освіти (наукових установах).