АВТОМАТИЗАЦІЯ ОБЛІКУ ПУБЛІКАЦІЙ НАУКОВИХ ПІДРОЗДІЛІВ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ API ORCID - Горбачевський, Сергій (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2022)
Розглянуто алгоритм автоматизації обліку публікацій наукових підрозділів на основі використання API ORCID, а також переваги та недоліки використання саме ORCID.