ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ: БАР’ЄРИ ТА МОЖЛИВОСТІ - Саїнчук, Микола; Вербин, Назарій; Саїнчук , Анна (Збірник наукових праць "Військова освіта", 2022)
Розглянуто потенціал діджиталізації у фізичному вихованні та представлено форми цифрових технологій, які активно використовують зацікавлені викладачі фізичного виховання різних країн світу в своїй освітній діяльності. Встановлено, що пандемія COVID-19 прискорила імплементацію діджитал технологій у фізичне виховання. Окреслено переваги та недоліки онлайн фізичного виховання. Ознайомлено із двома можливими бар’єрами (правовим і гуманітарним) на шляху становлення діджиталізованого фізичного виховання.