АВТОМАТИЗАЦІЯ ОБЛІКУ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВОЇ ТА НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВВНЗ

• Сергій Горбачевський Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, Україна, Ukraine https://orcid.org/0000-0001-8890-1580

Розглянуто шляхи автоматизації обліку наукової та науково-технічної діяльності у ВВНЗ, а також. аналіз нормативної бази, яка визначає основні форми та види наукової та науково-технічної діяльності у вищій школі. Представлена структура автоматизації обліку баз даних наукової та науково-технічної діяльності у вищих військових навчальних закладах. У статті описано шляхи вдосконалення наукової та науково-технічної діяльності у вищих військових навчальних закладах шляхом запровадження автоматизації бухгалтерського обліку наукової та науково-технічної діяльності. Запропонована автоматизація покращить якість управлінських рішень та забезпечить легкий та зручний доступ до інформації, що зберігається за допомогою різних запитів до бази даних.

Біографія автора

Сергій Горбачевський, Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, Україна

кандидат технічних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник Центру воєнно-стратегічних досліджень

2021-11-02