ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ОСВІТНЬОЇ ІНФОРМАЦІЇ З ПИТАНЬ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ВІЙСЬКОВОЇ ОСВІТИ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ТА ЗБРОЙНИХ СИЛАХ НАТО: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ

У статті розкривається сутність особливостей використання систем збору та обробки освітньої інформації з питань оцінювання якості військової освіти у Збройних Силах України та збройних силах держав – членів НАТО, а також надається їх порівняльний аналіз, а саме:
щодо досвіду використання систем збору та обробки освітньої інформації з питань оцінювання якості освіти випускників вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за підсумками їх службової діяльності у Збройних Силах України та збройних силах Альянсу;
щодо підходів до створення нової (перспективної) системи військової освіти в Україні, які розглядається через “площину” результатів системного аналізу професійної військової освіти країн – членів НАТО та “кроків” України з питань модернізації військової освіти і заходів співробітництва у сфері освіти між Міністерством оборони України та державами Альянсу.

2021-11-02