МЕТОДОЛОГІЯ ТА МЕТОДИ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ З ПРОБЛЕМ ФАХОВОЇ АНГЛОМОВНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ ВІЙСЬКОВОГО УПРАВЛІННЯ В МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИНАХ

Автор(и)

  • О. Лагодинський Воєнно-дипломатична академія імені Євгенія Березняка, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.33099/2617-1783/2015-1/118-125

Ключові слова:

методологія, метод дослідження, етап дослідження, фахова англомовна підготовка, майбутні магістри військового управління в міжнародних відносинах, Воєнно-дипломатична академія імені Євгенія Березняка.

Анотація

    У статті викладено етапи та хід проведення дисертаційного дослідження з теорії та практики фахової англомовної підготовки майбутніх магістрів військового управління в міжнародних відносинах. На першому етапі – аналітико-пошуковому – було розроблено теоретичні передумови дослідження, другому – теоретико-методологічному та експериментальному – обґрунтовано його методологічні, теоретичні та методичні основи, а також здійснено підготовку і проведення експерименту. Третій – завершально-узагальнюючий етап – дозволив здійснити систематизацію отриманих даних та сформулювати загальні висновки дослідження, а також впровадити його результати  у педагогічну практику. Були проаналізовані загальні та спеціальні методи, які використовувалися для ефективного проведення дослідження.

Біографія автора

О. Лагодинський, Воєнно-дипломатична академія імені Євгенія Березняка

кандидат педагогічних наук

доцент

 

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-03-27

Номер

Розділ

ЗАГАЛЬНИЙ